mandag den 13. december 2010

Skulle man en tur i Paradis?



Lørdag den 18. december åbner vi allerede kl. 10 så du kan komme ned og købe julegaver til hele familien. Du har også mulighed for at se en af de to formiddagsfilm: "Whale Rider" og "Julehurlumhej" til bare 10 kr!

Fra kl 10-15 er det muligt at købe plakater til 10 kr. stykket og DVD'er til halv pris. Så kom forbi Øst for Paradis og gør et godt kup denne formiddag.


WHALE RIDER
Siden høvding Paikea er lederskabet af Whangara-folket gået i arv fra far til søn. Den tradition bliver brudt, da kun pigen Pai overlever en problematisk tvillingefødsel. Pais far forlader stammen i sorg, og pigen bliver opdraget af sin bedstefar, der ikke har megen tiltro til kvinders lederevner. Men der tager han fejl.

JULEHURLUMHEJ
Alt tyder på en sørgelig jul for en lille familie. Faderen er arbejdsløs, børnene er sultne, og lejligheden ikke betalt. Med muntre melodier prøver familien at synge sin onde skæbne væk, men flere katastrofer lurer, for børnene kommer i problemer i deres ivrige forsøg på at hjælpe forældrene, og en tyv stjæleralle familiens sparepenge. En film om en familie som, selvom den er fattig, er fuld af varme og sammenhold. Julen reddes på eventyrlig vis af et af børnene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar